FRANCOUZSKÁ RESTAURACE TŘICÁTÝCH LET

mapa není k dispozici

Datum / čas
Date(s) - 16/03/2019
19:00 - 22:30

Místo konání
Sokolov STŘEDNÍ ŠKOLA ŽIVNOSTENSKÁ

Kategorie


ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

GASTRONOMICKÝ VEČER

Na tento večer jsem pro Vás opět připravil akci zážitkové gastronomie pod názvem

GASTRONOMICKÝ VEČER.

Tentokrát na téma

FRANCOUZSKÁ RESTAURACE ZA PRVNÍ REPUBLIKY

V období předválečné první republiky snad nebylo hotelu, ve kterém by majitel nechtěl zřídit francouzskou restauraci. Ty tedy vznikaly, jako houby po dešti. V tomto gastronomickém večeru bychom Vám chtěli ukázat, jak to asi tehdy vypadalo.

DUBONNET

HORS D OEUVRE

Variace předkrmů

MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 

SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR

S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU

CÔTES DU RHÔNE ROUGE – RÉSERVE GRAND VENEUR

ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“

NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍC

GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 

FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY

VENTOUX BIO ROUGE – AMOUNTANAGE 

SÝR

CREPES SUZETTE

SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 

Po celou dobu večera káva na přání.

Francouzská restaurace za první republiky

Příprava akce

Příprava akce

Příprava akce

Příprava akce

Příprava akce

Příprava akce

Příprava akce

Příprava akce

Předkrm

Předkrm

Předkrm

Předkrm

Flambování hlavníhopokrmu

Flambování hlavníhopokrmu

Flambování hlavního pokrmu 2

Flambování hlavního pokrmu 3

Palačinky

Flambování palačinek

Bookings

Rezervace jsou uzavřeny.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *