Datum / čas
Date(s) - 16/03/2019
19:00 - 22:30
Místo konání
Sokolov STŘEDNÍ ŠKOLA ŽIVNOSTENSKÁ
Kategorie
ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE
GASTRONOMICKÝ VEČER
Na tento večer jsem pro Vás opět připravil akci zážitkové gastronomie pod názvem
GASTRONOMICKÝ VEČER.
Tentokrát na téma
FRANCOUZSKÁ RESTAURACE ZA PRVNÍ REPUBLIKY
V období předválečné první republiky snad nebylo hotelu, ve kterém by majitel nechtěl zřídit francouzskou restauraci. Ty tedy vznikaly, jako houby po dešti. V tomto gastronomickém večeru bychom Vám chtěli ukázat, jak to asi tehdy vypadalo.
DUBONNET
HORS D OEUVRE
Variace předkrmů
MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY
SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR
S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU
CÔTES DU RHÔNE ROUGE – RÉSERVE GRAND VENEUR
ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“
NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍC
GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ)
FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY
VENTOUX BIO ROUGE – AMOUNTANAGE
SÝR
CREPES SUZETTE
SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS
Po celou dobu večera káva na přání.
Bookings
Rezervace jsou uzavřeny.