ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE
GASTRONOMICKÝ VEČER
Na 1. prosince jsem pro Vás opět připravil akci zážitkové gastronomie pod názvem
GASTRONOMICKÝ VEČER.
Tentokrát na téma
FRANCOUZSKÁ RESTAURACE ZA PRVNÍ REPUBLIKY
V období předválečné první republiky snad nebylo hotelu, ve kterém by majitel nechtěl zřídit francouzskou restauraci. Ty tedy vznikaly, jako houby po dešti. V tomto gastronomickém večeru bychom Vám chtěli ukázat, jak to asi tehdy vypadalo.
HORS D OEUVRE
Variace předkrmů
MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 2017
SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR
BLANC DE BLANC – CHARLES KAYSER
S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU
ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“
GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 2017
NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍCH
COTEAUX BOURGUIGNONS – LOUIS JADOT 2014
FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY
SÝR
CREPES SUZETTE
SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 2015
Po celou dobu večera káva na přání.
Objednávky ZDE>>>>https://gastronomiezazitkova.cz/Přehled akcí/francouzska-restaurace-tricatych-let/
|