ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

Dovoluji si Vám popřát v nadcházejících týdnech krásné léto a příjemnou dovolenou. Současně doufám, že po zaslouženém odpočinku opět uvítáte možnost návštěvy gastronomického večera.

Již nyní připravuji podzimní akci na téma

FRANCOUZSKÁ RESTAURACE TŘICÁTÝCH LET

Tentokrát bych rád navázal na luxusní restaurace, které u nás byly zřizovány po vzniku samostatného státu. Tento večer bude plný překládání ze stříbra, flambování a dobrých francouzských vín. K obvyklým pěti chodům se bude podávat opět sýr. Styl obsluhy chystám při tomto večeru jiný, než jste byli doposud zvyklí, bude se podobat obsluze v luxusních restauracích té doby.

Doufám, že se na při této příležitosti opět setkáme.

Váš Alan Remeš.

 


Nezobrazuje se tento email správně? Prohlédněte si ho v prohlížeči

unsubscribe from this list