ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

GASTRONOMICKÝ VEČER

Na 1. prosince jsem pro Vás opět připravil akci zážitkové gastronomie pod názvem

GASTRONOMICKÝ VEČER.

Tentokrát na téma

FRANCOUZSKÁ RESTAURACE ZA PRVNÍ REPUBLIKY

V období předválečné první republiky snad nebylo hotelu, ve kterém by majitel nechtěl zřídit francouzskou restauraci. Ty tedy vznikaly, jako houby po dešti. V tomto gastronomickém večeru bychom Vám chtěli ukázat, jak to asi tehdy vypadalo.

HORS D OEUVRE

Variace předkrmů

MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 2017

SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR

BLANC DE BLANC – CHARLES KAYSER

S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU

ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“

GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 2017

NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍCH

COTEAUX BOURGUIGNONS – LOUIS JADOT 2014

FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY

SÝR

CREPES SUZETTE

SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 2015

 

Po celou dobu večera káva na přání.

Objednávky ZDE>>>>https://gastronomiezazitkova.cz/Přehled akcí/francouzska-restaurace-tricatych-let/