ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

 

Nejvyšší čas objednat si své místo na gastronomickém večeru.

Stále ještě jsou volná místa na tuto akci zážitkové gastronomie.

Tentokrát napodobíme

FRANCOUZSKOU RESTAURACI

jak se u nás provozovala v předválečném období.

Čeká vás pět chodů a pět výborných francouzských vín.

HORS D OEUVRE

Variace předkrmů

MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 2017

SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR

S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU

BLANC DE BLANC – CHARLES KAYSER

ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“

NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍC

GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 2017

FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY

VENTOUX BIO ROUGE – AMOUNTANAGE 2017

SÝR

CREPES SUZETTE

SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 2015

Po celou dobu večera káva na přání.

Přeji příjemný gastronomický zážitek.