Nejvyšší čas objednat si své místo na gastronomickém večeru.
Stále ještě jsou volná místa na tuto akci zážitkové gastronomie.
Tentokrát napodobíme
FRANCOUZSKOU RESTAURACI
jak se u nás provozovala v předválečném období.
Čeká vás pět chodů a pět výborných francouzských vín.
HORS D OEUVRE
Variace předkrmů
MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 2017
SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR
S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU
BLANC DE BLANC – CHARLES KAYSER
ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“
NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍC
GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 2017
FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY
VENTOUX BIO ROUGE – AMOUNTANAGE 2017
SÝR
CREPES SUZETTE
SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 2015
Po celou dobu večera káva na přání.
Přeji příjemný gastronomický zážitek.
|