ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

VÁŽENÍ HOSTÉ

dovoluji si vám oznámit, že již nyní připravujeme další gastronomický večer

na termín květen 2024

tentokrát pod názvem 

GRAND RESTAURANT PANA SEPTIMA

předběžnou registraci můžete zaslat na gastroakce@arzo.cz

MENU

Oeuf mimosa

Francouzský recept na vejce s pomazánkou

Víno

Truite après le meunier

Filátko z potočního pstruha pečené na přepuštěném másle, mousse z uzeného pstruha a lehký salát

Víno

Soupe à l’oignon

Zapečená francouzská cibulová polévka sýrem „Gruyere“

Víno

Beef Bourguignon

Hovězí dušené v burgundském víně s bramborovým pyré a máslovou zeleninkou

Víno

Cassoulet

Francouzská specialita z několika druhů pečených mas s luštěninovým základem

   Víno

Omelette Surprise

Piškotová roláda s hruškovým domácí džemem a zmrzlinou zapečená v bílkovém sněhu s flambovanými hruškami

Víno


Nezobrazuje se tento email správně? Prohlédněte si ho v prohlížeči

unsubscribe from this list