ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

 

 

ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

GASTRONOMICKÝ VEČER

Na sobotu 16.3.2019 od 19 hodin jsem pro Vás opět připravil akci zážitkové gastronomie pod názvem

GASTRONOMICKÝ VEČER.

Tentokrát na téma

FRANCOUZSKÁ RESTAURACE ZA PRVNÍ REPUBLIKY

V období předválečné první republiky snad nebylo hotelu, ve kterém by majitel nechtěl zřídit francouzskou restauraci. Ty tedy vznikaly, jako houby po dešti. V tomto gastronomickém večeru bychom Vám chtěli ukázat, jak to asi tehdy vypadalo.

HORS D OEUVRE

Variace předkrmů

MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 2017

SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR

S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU

BLANC DE BLANC – CHARLES KAYSER

ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“

NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍC

GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 2017

FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY

VENTOUX BIO ROUGE – AMOUNTANAGE 2017

SÝR

CREPES SUZETTE

SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 2015

Po celou dobu večera káva na přání.

<<<<  OBJEDNAT ZDE >>>>