ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE
GASTRONOMICKÝ VEČER
Na sobotu 16.3.2019 od 19 hodin jsem pro Vás opět připravil akci zážitkové gastronomie pod názvem
GASTRONOMICKÝ VEČER.
Tentokrát na téma
FRANCOUZSKÁ RESTAURACE ZA PRVNÍ REPUBLIKY
V období předválečné první republiky snad nebylo hotelu, ve kterém by majitel nechtěl zřídit francouzskou restauraci. Ty tedy vznikaly, jako houby po dešti. V tomto gastronomickém večeru bychom Vám chtěli ukázat, jak to asi tehdy vypadalo.
HORS D OEUVRE
Variace předkrmů
MOULIN DE GASSAC – CHARDONNAY 2017
SILNÝ KOHOUTÍ VÝVAR
S JEMNOU ZELENINKOU, MASEM A SEDLINOU
BLANC DE BLANC – CHARLES KAYSER
ŽAMPIONY a lá ,, DU BARRY“
NA MARINOVANÝCH LOCIKOVÝCH LÍSTCÍC
GERARD BERTRAND – GRIS BLANC (ROSÉ) 2017
FILET MIGNON, POMMES GRATIN, KAROTKA VICHY
VENTOUX BIO ROUGE – AMOUNTANAGE 2017
SÝR
CREPES SUZETTE
SAINTE-CROIX-DU-MONT – CHÂTEAU LES ARROUCATS 2015
Po celou dobu večera káva na přání.
|