ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE
V KLÁŠTEŘE TEPLÁ
18. října pro Vás opět pořádáme
GASTRONOMICKÝ VEČER
GRAND RESTAURANT PANA SEPTIMA
MENU
Oeuf mimosa
Oblíbený francouzský recept na vejce s pomazánkou
CHARDONNAY – MOULIN DE GASSAC
Truite après le meunier
Filátko z potočního pstruha pečené na přepuštěném másle, mousse z uzeného pstruha a lehký salát
DESTINEA BLANC – SAUVIGNON BLANC JOSEPH MELLOT
Soupe à l’oignon
Zapečená francouzská cibulová polévka sýrem „Gruyere“
LOUREIRO – VINHO VERDE
Beef Bourguignon
Hovězí dušené v burgundském víně s bramborovým pyré a máslovou zeleninkou
BEAUJOLAIS LANTIGNIÉ – DOMAINE DES CRISTAUX
Cassoulet
Francouzská specialita z několika druhů pečených mas s luštěninovým základem
ALBARAN ROUGE – MOULIN DE GASSAC
Omelette Surprise
Piškotová roláda s hruškovým domácí džemem a zmrzlinou zapečená v bílkovém sněhu s flambovanými hruškami
ROMANEIRA – PORT FINE WHITE
<<<< POKRAČOVAT K OBJEDNÁVCE >>>>
Pořadatel akce Alan Remeš – ARZO
Pokrmy připraví Lukáš Paluska Executive Chef Carlsbad Plaza Hotel
Na akci spolupracuje STŘEDNÍ ŠKOLA ŽIVNOSTENSKÁ V SOKOLOVĚ