Zážitková gastronomie v Klášteře Teplá 18.října 2025

ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE

V KLÁŠTEŘE TEPLÁ

18. října pro Vás opět pořádáme

GASTRONOMICKÝ VEČER

GRAND RESTAURANT PANA SEPTIMA

MENU

Oeuf mimosa

Oblíbený francouzský recept na vejce s pomazánkou

CHARDONNAY – MOULIN DE GASSAC

Truite après le meunier

Filátko z potočního pstruha pečené na přepuštěném másle, mousse z uzeného pstruha a lehký salát

DESTINEA BLANC – SAUVIGNON BLANC JOSEPH MELLOT

Soupe à l’oignon

Zapečená francouzská cibulová polévka sýrem „Gruyere“

LOUREIRO – VINHO VERDE

Beef Bourguignon

Hovězí dušené v burgundském víně s bramborovým pyré a máslovou zeleninkou

BEAUJOLAIS LANTIGNIÉ – DOMAINE DES CRISTAUX

Cassoulet

Francouzská specialita z několika druhů pečených mas s luštěninovým základem

   ALBARAN ROUGE – MOULIN DE GASSAC

Omelette Surprise

Piškotová roláda s hruškovým domácí džemem a zmrzlinou zapečená v bílkovém sněhu s flambovanými hruškami

ROMANEIRA – PORT FINE WHITE

<<<< POKRAČOVAT K OBJEDNÁVCE >>>>

Pořadatel akce Alan Remeš – ARZO

Pokrmy připraví Lukáš Paluska                                                                                                                         Executive Chef Carlsbad Plaza Hotel

Na akci spolupracuje STŘEDNÍ ŠKOLA ŽIVNOSTENSKÁ V SOKOLOVĚ

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *